"WHAT YOU SEE IS WHAT YOU GET"

dijous, 23 de març del 2017

Filosofia curta (3)



15 de gener 2010

El dits, un conill i dos ocells morts al costat d’alguns brins de palla escampats sobre la taula de pedra.


Al fossar hi havia quatre arbres com quatre dits oberts, eren xiprers foscos i vells.

Altres quatre vorejaven un prat de blat alt, a punt per segar, era l’estiu i entre els meus dits hi havia conills, bastons, espases i l'or de les teves copes que vessaven dons.

Sureres, pins i leviatans, aquest arbre que diuen que amaga serps, llangardaixos i escorpins gegants. Sabers, endevinalles i premonicions. També hi havia canyes, males herbes i un parell o tres de creus velles, alguns rivets i ornaments senzills entre les teves faldilles blanques i les teves sanefes de colors. Barraques i núvols al cel i sèquies humides a la terra llaurada del teu cos.

Semblaves un animal salvatge, nua i dempeus, ferotge.

La nostra roba a terra, el sol alt i caient, el meu fal·lus alçat i pujant, i els meus dits ballant en els teus pits i entrant i sortint de les teves entranyes per robar-te piques, cors, trèvols i diamants.


------------------------------------------


15 Enero 2010

Dedos, un conejo y dos pájaros muertos junto con algunas briznas de paja esparcidas sobre la mesa de piedra.


En el Campo Santo había cuatro árboles como cuatro dedos abiertos, eran cipreses oscuros y viejos.

Otros cuatro bordeaban un prado de trigo alto, listo para la siega, era verano y entre mis dedos había conejos, bastones, espadas y el oro de tus copas que rebosaban dones.

Alcornoques, pinos y leviatanes, ese árbol que dicen que esconde serpientes, lagartos y alacranes gigantes. Saberes, acertijos y premoniciones. También había cañas, malas hierbas y un par o tres de cruces viejas, algunos ribetes y adornos sencillos entre tus faldas blancas y tus cenefas de colores. Chamizos y  nubes en el cielo y acequias húmedas en la tierra labrada de tu cuerpo.

Parecías un animal salvaje, desnuda y de pie, fiera.

Nuestra ropa en el suelo, el sol alto y cayendo, mi falo enhiesto y subiendo, y mis dedos bailando en tu seno y entrando y saliendo de tu vientre para robarte picas, corazones, tréboles y diamantes.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada