"WHAT YOU SEE IS WHAT YOU GET"

dissabte, 11 de març del 2017

Amor ràpid (15)


Amor ràpid (15)

T'he escrit per dir-te que et vull venir a veure, que necessito estar de nou amb tu. I tu m'has advertit que millor que no perquè no et trobaré a casa, que estaràs de viatge uns quants dies, per feina, però que si de totes maneres insisteixo en anar-hi em deixaràs la nevera plena i ben proveïda, i el llit amb llençols nets.

T'he respost que sí, que encara que no hi siguis aniré igualment i que vull un peix espasa i un lluç al congelador, i una dotzena de iogurts de fruites del bosc al costat de la llet desnatada. I que els llençols han de ser vermells i negres perquè em recorden la teva joventut anarquista i la primera nit que vam passar junts en la teva antiga casa, aquella que només tenia una habitació i dues finestres.

T'he demanat també que canviïs les flors del gerro blanc, sempre se t'oblida fer-ho. Ja saps que m'agraden musties i seques, és cert, però reconec que és una preferència malsana, capritxosa i decadent, d'un home vell com jo.

T'he preguntat on guardes les espelmes que encens quan et poses romàntica, he insinuat que potser les necessiti, que potser truqui a una antiga amiga, però només ha estat per molestar-te, en realitat no les necessitaré, com tampoc aniré a casa teva, així que el peix espasa i el lluç te'ls hauràs de menjar tu, que sé que no t'agraden, i els iogurts llençar-los perquè ja hauran caducat quan tornis.

Amb els llençols tens sort, perquè no caduquen mai.

------------------------------------------

Amor rápido (15)

Te he escrito para decirte que quiero ir a verte, que necesito estar de nuevo contigo. Y tú me has advertido que mejor que no vaya porque no te hallaré en casa, que estarás de viaje unos cuantos días, por trabajo, pero que si de todas formas insisto en ir me dejarás la nevera llena y bien provista, y la cama con sábanas limpias.

Te he respondido que sí, que aunque no estés iré igualmente y que quiero un pez espada y una dorada en el congelador, y una docena de yogures de frutas del bosque al lado de la leche desnatada. Y que las sábanas han de ser rojas y negras porque me recuerdan tu juventud anarquista y la primera noche que pasamos juntos en tu antigua casa, la que sólo tenía una habitación y dos ventanas.

Te he pedido también que cambies las flores del jarrón blanco, siempre se te olvida hacerlo. Ya sabes que me gustan mustias y secas, es verdad, pero reconozco que es una preferencia malsana, caprichosa y decadente, de un hombre viejo como yo.

Te he preguntado dónde guardas las velas que enciendes cuando te pones romántica, he insinuado que quizás las precise, que tal vez llame a una antigua amiga, pero sólo ha sido para molestarte, en realidad no las necesitaré, como tampoco iré a tu casa, así que el pez espada y la dorada te los deberás comer tú, que sé que no te gustan, y los yogures tirarlos porque ya habrán caducado cuando regreses.

En cuanto a las sábanas tienes suerte, porque ellas no caducan jamás.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada